marți, 6 iulie 2010

Povesti criminale.

Alba ca Zapada: vanatorul tre sa o duca pe fata in padure, sa ii scoata inima si sa i-o aduca reginei pe tava. Apoi, vrajitoarea o sugruma pe fata, o inteapa cu piaptanul otravit, pentru ca in final sa o sufoce cu un mar (sau tot otravire era si cu marul ?).

Capra cu trei iezi: intr-o scena demna de un film de groaza, lupul intra in casa si ii descopera pe rand pe cei doi iezi mai fraieri. Ii prinde si ii mananca, apoi da cu sangele lor pe pereti si pune capetele ranjinde ale mortaciunilor la geam, ca mama lor sa creada ca micutii o asteapta razand... chill, te ia cu fiori la spate.

Tom Degetel: Intr-o alta scena de film horror categoria C, capcaunul isi mananca proprii copii.

Catelus cu paru cret... fura rata din cotet.

Ceata lui Pitigoi... dai intr-unu', tipa doi.

Povesti si cantecele pentru copii: Sange, crime, otraviri, decapitari, furt, violenta.

PS: Nu, solutia nu e sa castram povestile, sa scoatem pe piata carti cu povesti corecte politic si fara pata (de sange). Solutia e sa gasim povestile alea faine, cu talc, cu umor, cu pilde si invataturi.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!