luni, 25 august 2008

Vacanta pe litoralul bulgaresc.

Am primit mai mult decat am platit, dar din gresala. Cand am ajuns la hotel, m-au anuntat ca nu au de fapt locuri, desi rezervasem prin agentie (romaneasca). Dupa un pic de scandal, m-au cazat la un hotel mai scump decat cel initial, fara sa mai platesc nimic.

Dar ce vreau sa zic e ca Nisipurile de Aur au confirmat ce auzisem de la alti romani: la bulgari e mai bine decat la marea "noastra". Pana la urma, nu este super-lux sau cine stie ce. De fapt e cam ce ar fi si la noi DACA...

La bulgari este mai curat, mai liniste, nu te simti agresat (de zgomot, nesimtire, preturi, burti, lanturi de aur, vanzatori ambulanti, aglomeratie). Sunt multe hoteluri noi iar cele comuniste sunt renovate ok. Mancarea la all inclusive este buna dupa ce te-ai prins ce sa pui in farfurie. Si un lucru important: de la Bucuresti la Varna mergi intins, aproape jumatate de drum pe autostrada, fara nici un blocaj, iar la vama nu am stat nici 2 minute. 320 de km facuti in 4 ore 30 minute. Ore fara pic de stres, drumul curge.