luni, 30 iulie 2007

Faza...

Pe holurile Casei Presei salasuieste un homeless, cunoscut de mult timp de toata lumea. Astazi l-am vazut suduind si bodoganind, in timp ce matura holul. "E tara lui Papura Voda !" zicea catranit barbosul, adunand intr-o gramajoara tot felul de ambalaje si pet-uri. Toata stima.

joi, 26 iulie 2007

Exact o luna...

.... a trecut de cand nu am scris nimic. Cred ca am castigat o gramada din faptul ca nu am urmarit scandalurile politice de pe la noi. Totusi, prin comparatiile pe care le-am facut pe afara, mi-am dat seama ca romanii nu sunt chiar "batuti in cap", "codasii Europei", etc etc.... Avem uscaturile noastre, dar si altii le au pe ale lor.

Pe scurt: la Graz (Austria) se mananca BINE DE TOT. Lago Di Garda e un loc/lac care merita vazut intr-o viatza. La fel Cinque Terre. Venezia, Roma, Pisa sunt compromise de turismul agresiv, sunt puhoaie de oameni acolo vara. Iar daca posetele Prada, Louis Vuitton si altele la 10 euro bucata sunt chiar identice cu originalul, e ceva in neregula cu marii designeri, pentru ca nu arata prea grozav. Sa mai zic ca italienii conduc agresiv si fara maniere (bucurestenii sunt finutzi pe langa romani), iar cel mai cool loc de unde poti vedea Roma este cupola Bisericii Sf. Petru. Daca stii sa dai din coate.